Partymaterialen huren

Een barbecue waar de kolen op blijken te zijn of de gasfles leeg is. Een voetbaltoernooi met lekke ballen. Of een discofeestje zonder dj! Niets is zo vervelend als álles geregeld te hebben rondom een feestje, sportdag, barbecue of evenement en er op het laatste moment achter komen dat er toch iets niet helemaal klopt. Bij Springkussenverhuur Utrecht helpen we je daarom graag op weg om de huur van jouw springkussen, stormbaan, luchtkussen, sportkussen of voetbalattractie vlekkeloos te laten verlopen. Hoe we dat doen, lees je op deze pagina!

Stroomhaspel (15m)
1 dag
6,20
excl. BTW
1 dag
7,50
incl. BTW
Stroomhaspel (50m)
1 dag
8,26
excl. BTW
1 dag
9,99
incl. BTW
Suikerspinmachine
Afmetingen DxBxH
ø 30 x 25 cm
Aantal gebruikers
150 porties
1 dag
49,59
excl. BTW
1 dag
60,00
incl. BTW
Popcornmachine op kar
Afmetingen DxBxH
0,35x0,98x0,41
Aantal gebruikers
150 porties
1 dag
49,59
excl. BTW
1 dag
60,00
incl. BTW

Partymaterialen: wat heb je nodig?

Wat je uit praktisch oogpunt nodig hebt, wordt in de regel standaard bij jouw product geleverd of kun je als extra service erbij huren. Zo zitten elektrische blowers, om jouw springkussen op te blazen, standaard bij de prijs inbegrepen. Wel kun je aanvullend haspels huren, zodat je altijd een stroompunt binnen handbereik hebt. Je vindt dit onder de categorie Partymaterialen – elektra.

Daarnaast zijn er ook dingen die je vanuit je hart nodig hebt, om je feestje onvergetelijk te maken. En als het gaat over zaken die je nauw aan het hart liggen, kan dat uiteraard slechts één ding betekenen: catering! Springkussenverhuur Utrecht verhuurt een suikerspinmachine en popcornmachine, om jouw gasten en bezoekers te voorzien van overheerlijke, zoete versnaperingen. Je huurt deze machines inclusief 150 porties.

Wil je graag dat een medewerker van Springkussenverhuur Utrecht de popcornmachine bedient of jou helpt om je springkussen veilig op te zetten, af te bouwen en te begeleiden? Daar vind je helaas niets over op deze pagina, maar het is zeker mogelijk! We verwijzen je graag naar onze op- en afbouwservice, inclusief transport. En neem vooral contact met ons op als je op andere vlakken hulp nodig hebt, zoals het hanteren van de popcornmachine of wellicht het organiseren van een sportieve activiteit.