Springkussen open

Alle springkussen open

Springkussen mini Jungle

Springkussen mini Jungle

Afmetingen DxBxH
4,20x3x2
Aantal gebruikers
6
1 dag
53,72
excl. BTW
1 dag
65,00
incl. BTW
Klimtoren piraat

Klimtoren piraat

Afmetingen DxBxH
7,0x7,0x7,0
Aantal gebruikers
8
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Stormbaan Soccertrack

Stormbaan Soccertrack

Afmetingen DxBxH
17,0x3,60x6,00
Aantal gebruikers
2
1 dag
231,40
excl. BTW
1 dag
279,99
incl. BTW

Open springkussens huren van Springkussenverhuur Utrecht

Ben jij op zoek naar een gaaf open springkussen om jouw zonnige sportdag, buurtbarbecue, feest of evenement extra glans te geven? Springkussenverhuur Utrecht heeft voor iedere gelegenheid hét perfecte springkussen!

Je bent hoogstwaarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen, omdat je op zoek bent naar een springkussen zonder dak in de regio Utrecht. Ben je toch op zoek naar andere soorten springkussens, luchtkussens of stormbanen? Geen zorgen: dat verhuurt Springkussenverhuur Utrecht ook allemaal!

Bij ieder springkussen van Springkussenverhuur Utrecht is het van belang dat je genoeg ruimte hebt om het springkussen op te zetten. Je vindt de benodigde ruimte in de productomschrijving van ieder springkussen. Qua ondergrond adviseren we gras of (korrelig) zand. Bij open springkussens is het daarnaast van belang dat het weer meewerkt. Helaas kun je bij ons geen zonnige dag huren, maar uiteraard duimen wij altijd met je mee! Mocht er onverhoopt toch een regenbui over jouw evenement heentrekken, gebruik het springkussen dan niet of erg voorzichtig. De kussens worden immers spekglad bij watergebruik en met meerdere enthousiaste, springende kinderen kan dit ongelukken veroorzaken.

Greep uit ons assortiment

In alle gevallen huur je onze springkussens inclusief blower. Dit zijn elektrische ventilatoren, die ervoor zorgen dat je springkussen snel opblaast, leegloopt en opgeblazen blijft tijdens je feestje. Indien je geen elektriciteitspunt(en) in de buurt van het springkussen hebt, kun je haspels huren bij Springkussenverhuur Utrecht. Je hebt de keuze tussen een haspel van vijftien meter en één van vijftig meter, waarbij het van belang is dat je de haspel volledig uitrolt bij gebruik. Je ontvangt ook zandzakken bij jouw springkussen. Deze veranker je aan het springkussen, zodat het op de grond blijft staan.

Huur vandaag nog een springkussen van Springkussenverhuur Utrecht en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een zorgeloze dag voor jezelf!

Wij verhuren ook toffe en unieke attracties! Leuk of jou feest helemaal compleet te maken.

 

Sportiviteit, veiligheid & fun

Sportiviteit, veiligheid en fun staan centraal bij de activiteiten van Springkussenverhuur Utrecht. We hechten er veel waarde aan dat we met onze producten een heleboel kinderen – en soms ook jongeren en volwassenen – in beweging brengen. Om dit op een veilige manier te laten verlopen, verhuren we alleen springkussens, stormbanen, luchtkussens en andersoortige materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast sturen we je een handleiding en instructievideo toe, zodra jij een item geboekt hebt. Hiermee kun je zelf jouw product opzetten, afbouwen en veilig gebruiken. Je haalt jouw product tevens op, op ons hoofdkantoor, en levert het daar ook weer af na afloop van je evenement. Wil je dat professionals jouw springkussen brengen, op- en afbouwen, en weer ophalen? Maak dan gebruik van onze op- en afbouwservice, inclusief transport! En zodra we aan alle voorwaarden hierboven hebben voldaan, rest er nog één ding: springen, rennen, klauteren en vliegen op de springkussens! Die fun-factor maakt ons werk het allerleukst!

Springkussenverhuur Utrecht is jou partner voor het huren van een springkussen en attracties in o.a. Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Zeist.