Springkussens huren

Er is weinig zo rustgevend voor ouders als kinderen die zichzelf lekker vermaken tijdens een feest of evenement. Oké… dat is niet de hoofdreden om een springkussen van Springkussenverhuur Utrecht te huren, maar het is zeker geen nadeel van onze topproducten! Ben jij op zoek naar een spectaculair item om jouw kinderfeestje, buurtbarbecue, sportdag of evenement op te vrolijken? Bekijk dan ons ruime aanbod aan springkussens, want Springkussenverhuur Utrecht heeft voor iedere gelegenheid hét product!

Springkussen Jungle mini
Afmetingen DxBxH
4,20x3x2
Aantal gebruikers
6
1 dag
49,59
excl. BTW
1 dag
60,00
incl. BTW
Springkussen onderwater
Afmetingen DxBxH
4.20x3,0x2,70
Aantal gebruikers
6
1 dag
49,59
excl. BTW
1 dag
60,00
incl. BTW
Springkussen Jungle
Afmetingen DxBxH
5,20x4x4,8
Aantal gebruikers
7
1 dag
70,25
excl. BTW
1 dag
85,00
incl. BTW
Combo Multi Circus
Afmetingen DxBxH
5,70x6,50x6,01
Aantal gebruikers
15
1 dag
111,57
excl. BTW
1 dag
135,00
incl. BTW
Klimtoren piraat
Afmetingen DxBxH
7,0x7,0x7,0
Aantal gebruikers
8
1 dag
111,57
excl. BTW
1 dag
135,00
incl. BTW

Springkussen huren: waar moet je op letten?

We verhuren springkussens aan iedereen in de regio Utrecht én daarbuiten. Neem ook eens een kijkje bij onze andere filialen! Een belangrijk punt bij het huren van een springkussen is dat je voldoende ruimte hebt. Bij de productomschrijvingen van de verschillende springkussens vind je daarom niet alleen de afmetingen van het product, maar ook van de benodigde ruimte rondom het springkussen. Op die manier kun je het springkussen veilig opbouwen, afbreken en gebruiken. Bij de productomschrijving van een springkussen lees je ook hoeveel gebruikers er tegelijkertijd op kunnen. Vaak is dit aantal afhankelijk van de (maximale) lengte van de springers.

De springkussens van Springkussenverhuur Utrecht huur je inclusief blowers. Deze elektrische ventilatoren blazen jouw springkussen binnen enkele seconden tot een paar minuten op. Let er dus op dat jouw kinderfeestje, sportdag, barbecue, straatfeest of evenement genoeg toegangspunten heeft voor elektriciteit. Mocht dit niet of slechts deels het geval zijn, bieden wij je de mogelijkheid haspels van vijftien of vijftig meter lang te huren. Let erop dat je de haspels volledig uitrolt bij gebruik! Je ontvangt ook zandzakken bij jouw springkussen. Deze veranker je aan het springkussen, zodat het op de grond blijft staan.

 

Sportiviteit, veiligheid & fun

Drie kernwaarden van Springkussenverhuur Utrecht zijn sportiviteit, veiligheid en fun. Met sportiviteit bedoelen we natuurlijk dat onze producten veel energie (op)leveren. Tegelijkertijd staat sportiviteit ook voor eerlijk samenspelen. Ieder kind mag op de springkussens! Veiligheid borgen we door producten te leveren van de hoogste kwaliteit en door jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het gebruik van een springkussen. Nadat je een springkussen hebt geboekt, ontvang je een handleiding en instructievideo over het opzetten, afbouwen en gebruiken van het product. Je haalt jouw product tevens op, op ons hoofdkantoor, en levert het daar ook weer af na afloop van je evenement. Mocht je jezelf deze moeite willen besparen, kun je gebruikmaken van de op- en afbouwservice van Springkussenverhuur Utrecht, inclusief transport. Fun komt tot slot terug in het pure plezier dat al onze springkussens kinderen en volwassenen bezorgen. Die brede glimlachen, daar doen we het voor!