Nieuwsoverzicht

pagina 1 van 2
Categorie:

De leukste spellen om te spelen met de hele familie!

Al met al zijn deze familiespellen geweldige manieren om tijd door te brengen met je familie en vrienden, en ze bieden een grote variëteit aan activiteiten om uit te kiezen. Van het verbeteren van je denkvermogen bij 4 op een rij, tot het verbeteren van je hand-oog coördinatie bij Mikado XL, Jenga XL en tot het beleven van actie en avontuur bij Bubbelvoetbal, er is iets voor iedereen.

Wat zijn leuke activiteiten voor een familiedag?

Organiseer je binnenkort een familiedag, maar twijfel je over welke activiteit(en) je wilt gaan doen met de familie? Dan hebben wij leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet die jullie gezamenlijk kunnen gaan doen. Lees het blog door en kies de activiteit(en) uit die het beste aansluiten op jullie familie om er een leuke dag van te maken.

Wat zijn de leukste springkussens voor een kinderfeestje?

Is uw zoon of dochter bijna jarig en wilt hij of zij een kinderfeestje vieren? Vier het feestje dan thuis en hang er een thema aan, zodat je een bijpassend springkussen kunt huren. De kinderen zullen zich uren vermaken op het springkussen. U hoeft alleen te zorgen voor wat hapjes en drankjes en dan is het kinderfeestje compleet.

Hoe organiseer je een geslaagde familiedag?

Familie is voor veel mensen heel belangrijk. Om die reden is het leuk om eens in het jaar een familiedag te organiseren. Of u nou een goede band hebt of allemaal ver uit elkaar woont. In beide gevallen is een familiedag met activiteiten erg leuk. Om de dag gezamenlijk af te sluiten kunt u natuurlijk met zijn alle uiteten of u eet gezamenlijk bij iemand thuis.

Buitenspeeldag

Buitenspeeldag Utrecht duurt nog maar een paar dagen! Tijdens een buitenspeeldag moet er natuurlijk genoeg te doen zijn en moeten de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Bij Springkussenverhuur Utrecht kan je terecht voor het huren van leuke spellen en te gekke luchtkussens. Daarnaast kan je de kinderen ook vermaak bieden door het huren van een springkussen met een leuk thema. Als jij ze een uitdaging wilt bieden dan is een stormbaan ideaal. Hiermee kunnen ze kijken of ze elk obstakel kunnen overwinnen en wie er het snelste bij de finish is. Wij wensen je alvast heel veel speelplezier!

Voordelen springkussen huren voor je op een rij

Is er binnenkort iemand jarig, wellicht je zoon of dochter. Of organiseer je een evenement waar kinderen komen? Huur een springkussen! Met een springkussen garanderen wij je dat de kinderen zich zullen vermaken. Bij ons van Springkussenverhuur Utrecht heb je diverse verschillende mogelijkheden voor het huren van een springkussen. Een springkussen biedt vele voordelen. Wat die voordelen zijn, lees je hieronder.

Een springkussen huren? Bekijk onze beste keuzes!

Is jouw kleintje binnenkort (weer) een jaartje ouder? Dan wil jij dit natuurlijk groots vieren en dat snappen wij! Kinderen houden van springen, spelen en hun fantasie tot leven brengen. Niks brengt een fantasie meer tot leven dan een springkussen in het favoriete thema van je kleintje. Is jouw kleine dol op de jungle, stoere piraten of de onderwaterwereld? Dan hebben wij van springkussenverhuur Utrecht absoluut het perfecte springkussen voor jouw kindje in huis. Nog nooit was de fantasiewereld zo echt.

Verklaring over de ophef omtrent veiligheid van springkussens

Om optimaal te genieten van springkussens is veiligheid zeer belangrijk. Recentelijk is er echter een discussie gaande over de veiligheid van springkussens. Door de berichtgeving lijken Springkussens gevaarlijker te zijn dan vroeger. Wij hebben veel vragen gekregen over of springkussens veilig zijn of niet. Wij begrijpen de zorgen heel goed en leggen graag uit wat Springkussenverhuur Utrecht doet om de veiligheid van onze springkussens te waarborgen.

pagina 1 van 2