Waar moet je op letten bij het huren van een stormbaan?

maandag 6 maart 2023

Een stormbaan huren is een uitstekend idee voor een feest of evenement. Het is een geweldige manier om je gasten te vermaken en hen een leuke ervaring te bezorgen. Maar bij het huren van een stormbaan zijn er verschillende zaken waarmee je rekening moet houden. Want veiligheid staat natuurlijk voorop! In dit artikel legt Springkussenverhuur Utrecht uit waar je op moet letten bij het huren van een stormbaan.

Waar moet je op letten bij het huren van een stormbaan? Springkussenverhuur Utrecht legt het uit

Kies de juiste grootte voor je evenement

Hoe groot moet de stormbaan zijn? Dat hangt af van het aantal gasten dat je verwacht en de beschikbare ruimte op de locatie. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest om te voorkomen dat het te druk wordt op de baan of dat de baan niet past op de locatie. Bij Springkussenverhuur Utrecht hebben we bijvoorbeeld de stormbaan Soccer track, die perfect past bij een feestje met een voetbalthema.

Controleer de kwaliteit van de stormbaan

De kwaliteit van de stormbaan is erg belangrijk voor de veiligheid van de gebruikers. Controleer of de stormbaan voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en of deze regelmatig wordt geïnspecteerd en onderhouden. Bij Springkussenverhuur Utrecht kun je erop vertrouwen dat al onze stormbanen voldoen aan de veiligheidsnormen en regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden.

Bekijk de ondergrond

De ondergrond waarop de stormbaan wordt geplaatst, is van groot belang voor de veiligheid van de gebruikers. Een vlakke en stevige ondergrond is essentieel om te voorkomen dat de stormbaan verschuift of omvalt. Zorg ervoor dat de ondergrond vrij is van scherpe voorwerpen en dat er geen obstakels in de buurt zijn. Onze medewerkers kunnen je adviseren over de juiste ondergrond voor de stormbaan.

Huur ook de benodigde accessoires

Naast de stormbaan zelf zijn er ook verschillende accessoires beschikbaar die het gebruik van de stormbaan nog leuker en veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan valmatten, blower en verankering materialen. Bij Springkussenverhuur Utrecht kun je alle benodigde accessoires bij de stormbaan huren. Zo weet je zeker dat je gasten veilig en met plezier kunnen springen en glijden.

Heb jij na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Stel ze gerust, wij helpen jou graag.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht