Springkussen overdekt

Niets is leuker om een buurtbarbecue, kinderfeestje, sportdag of andersoortig evenement op te vrolijken, dan een cool springkussen. En dat komt goed uit, want Springkussenverhuur Utrecht verhuurt de tofste overdekte springkussens in de regio Utrecht én daarbuiten!

Alle springkussen overdekt

Springkussen onderwater

Springkussen onderwater

Afmetingen DxBxH
4.20x3,0x2,70
Aantal gebruikers
6
1 dag
53,72
excl. BTW
1 dag
65,00
incl. BTW
Multi-play party animals

Multi-play party animals

Afmetingen DxBxH
3,4 x 3 x 2,1
Aantal gebruikers
4
1 dag
70,25
excl. BTW
1 dag
85,00
incl. BTW
Springkussen Jungle

Springkussen Jungle

Afmetingen DxBxH
5,20x4x4,8
Aantal gebruikers
7
1 dag
78,51
excl. BTW
1 dag
95,00
incl. BTW
Multiplay Combo Circus

Multiplay Combo Circus

Afmetingen DxBxH
5,70x6,50x6,01
Aantal gebruikers
15
1 dag
115,70
excl. BTW
1 dag
140,00
incl. BTW

Overdekte springkussens van Springkussenverhuur Utrecht

Zoek jij een springkussen met dak? Dan ben je bij Springkussenverhuur Utrecht aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid hebben wij hét springkussen in huis. Voordat je een springkussen – overdekt of open – huurt, is het van belang dat je weet of je genoeg ruimte hebt om het springkussen veilig op te zetten en te gebruiken. Bij de productomschrijvingen van alle springkussens, stormbanen en luchtkussens vind je zowel de afmetingen van de items als de benodigde vrije ruimte. Het ideale van een overdekt springkussen, is dat deze ook prima te gebruiken is als er enkele regendruppels vallen. Let er hierbij wel op dat bijvoorbeeld de blowers en andere elektrische apparaten in de buurt overdekt zijn, bijvoorbeeld met een doek of zeil.

“Blowers, wat zijn dat?”, vraag je jezelf wellicht af. Je huurt de springkussens van Springkussenverhuur Utrecht inclusief blowers. Elektrische ventilatoren, om jouw springkussen op te blazen en opgeblazen te houden. We verhuren losse haspels – van vijftien en vijftig meter – zodat je altijd toegang hebt tot een stroompunt. Let er wel op dat je de haspel volledig uitrolt bij gebruik. Je ontvangt ook zandzakken bij jouw springkussen. Deze veranker je aan het springkussen, zodat het op de grond blijft staan.

 

Sportiviteit, veiligheid & fun

Sportiviteit, veiligheid en fun staan centraal bij de activiteiten van Springkussenverhuur Utrecht. We hechten er veel waarde aan dat we met onze producten een heleboel kinderen – en soms ook jongeren en volwassenen – in beweging brengen. Om dit op een veilige manier te laten verlopen, verhuren we alleen springkussens, stormbanen, luchtkussens en andersoortige materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast sturen we je een handleiding en instructievideo toe, zodra jij een item geboekt hebt. Hiermee kun je zelf jouw product opzetten, afbouwen en veilig gebruiken. Je haalt jouw product tevens op, op ons hoofdkantoor, en levert het daar ook weer af na afloop van je evenement. Wil je dat professionals jouw springkussen brengen, op- en afbouwen, en weer ophalen? Maak dan gebruik van onze op- en afbouwservice, inclusief transport! En zodra we aan alle voorwaarden hierboven hebben voldaan, rest er nog één ding: springen, rennen, klauteren en vliegen op de springkussens! Die fun-factor maakt ons werk het allerleukst!