Overige luchtkussens huren

Springkussens komen in allerlei vormen en maten. Zo verhuurt Springkussenverhuur Utrecht klassieke, vierkante springkussens, voor iedereen die in de regio Utrecht én daarbuiten die zijn of haar evenement onvergetelijk wil maken. Daarnaast vind je op onze website o.a. stormbanen, sportkussens, voetbalattracties, sport- en spelmateriaal en zelfs een opblaasbare klimtoren. Precies dit soort springkussens, luchtkussens en stormbanen – die een extra wow-factor geven – vind je onder de categorie ‘Overige luchtkussens’.   

Gatendoel groen
Afmetingen DxBxH
4x3x3,5
Aantal gebruikers
1
1 dag
49,59
excl. BTW
1 dag
60,00
incl. BTW
Klimtoren piraat
Afmetingen DxBxH
7,0x7,0x7,0
Aantal gebruikers
8
1 dag
111,57
excl. BTW
1 dag
135,00
incl. BTW
Sportboarding
Afmetingen DxBxH
18,0x9,0x2,5
Aantal gebruikers
14
1 dag
111,57
excl. BTW
1 dag
135,00
incl. BTW
Soccer Track
Afmetingen DxBxH
17,0x3,60x6,00
Aantal gebruikers
2
1 dag
219,01
excl. BTW
1 dag
265,00
incl. BTW

Sportiviteit, veiligheid & fun

Voor welk luchtkussen je ook gaat, het is belangrijk dat je voldoende ruimte hebt rondom het luchtkussen. Voor een stormbaan van veertig meter lang heb je uiteraard iets meer vrije ruimte nodig dan voor een sportboarding. Om je te helpen bij het maken van een inschatting of een luchtkussen iets voor jou is, vind je bij de productomschrijving van alle items zowel de afmetingen van het product als de benodigde vrije ruimte. Ook lees je er hoeveel mensen er tegelijkertijd het luchtkussen kunnen gebruiken, indien dit van toepassing is op jouw product.

Springkussenverhuur Utrecht verhuurt daarnaast haspels, van vijftien en vijftig meter lang, zodat je altijd een stroompunt hebt voor jouw luchtkussen. Dat is nodig om de blowers te voorzien van stroom. Deze elektrische ventilatoren blazen je luchtkussen op en zorgen ervoor dat deze gedurende je feest of evenement opgeblazen blijft. Je huurt jouw luchtkussen altijd inclusief blower(s). Je ontvangt ook zandzakken bij je product. Deze veranker je aan het luchtkussen, zodat het op de grond blijft staan.

Bij Springkussenverhuur Utrecht staan sportiviteit, veiligheid en fun centraal binnen onze dienstverlening. We vinden het fantastisch dat we middels onze producten een heleboel kinderen – en soms ook jongeren en volwassenen – lekker actief laten zijn. Sportiviteit staat volgens ons ook voor eerlijk samenspelen. Dit betekent dat eenieder die wil, mee mag springen of spelen. En dat er met respect voor de producten én elkaar wordt omgegaan met onze springkussens, stormbanen en luchtkussens. Wij zorgen er in dit geheel voor dat de veiligheid zo goed als mogelijk wordt gewaarborgd. Dit doen we door jou alleen producten van de hoogste kwaliteit te verhuren. Bovendien ontvang je een handleiding en instructievideo, nadat je een item hebt geboekt. Hiermee kun je zelf, op een veilige manier, je item op- en afbouwen en gebruiken. Jouw luchtkussen haal je op ons hoofdkantoor in Baarn op. Daar lever je het na afloop van je evenement ook weer af. Wil je jezelf alle moeite besparen, kies dan voor onze op- en afbouwservice, inclusief transport. Als al het bovenstaande op orde is, is het tijd om plezier te hebben. Fun! Dat maakt ons werk iedere dag weer de moeite waard!