Tic Tac Toe Stormbaan

1 dag  161,16
excl. BTW
1 dag 195,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
7x3,8x4,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x1100W
Gewicht Gewicht
200 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Wij adviseren begeleiding af te nemen
Opmerkingen
Maak een start en finish en klaar
Transport 1 persoon
Ja
Product classificatie
Middel
Zelf afhalen mogelijk
Ja

Omschrijving

Met deze stormbaan haal je niet alleen een prachtige eyecatcher in huis maar ook een kant en klare activiteit. De boter-kaas en eieren estafette is inmiddels bij vele bekend maar hoe cool is het om de stormbaan editie eens te proberen.

Ren zo snel als je kan door de stormbaan heen en bevestig de X of de O aan de achterzijde met klittenband. Speel het in estafettevorm en probeer als eerste team 3 op een rij te krijgen. En ben je klaar met het spel? Dit is zonder het spel ook gewoon een super gaaf springkussen waar ieder kind blij van wordt.   

Praktische informatie

  • Geschikt voor buiten en binnen
  • Makkelijk neer te zetten met 2 personen
  • Inclusief handleiding kruizen en rondjes  
  • Geleverd met blower 1100 Watt

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw. 

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Een beoordeling toevoegen