Over ons

Springkussenverhuur Utrecht streeft ernaar jouw (kinder)feestje, sportdag, buurtbarbecue of evenement nóg leuker te maken. Daarvoor hebben we een heleboel toffe producten in huis, van springkussens en gigantische stormbanen, tot luchtkussens, voetbalattracties, sport- en spelmaterialen en zelfs cateringmachines. Zoek jij naar een springkussen in de regio Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Binnen onze dienstverlening staan drie kernwaarden centraal:

  • Sportiviteit;
  • Veiligheid;
  • Fun.

Of je nu zelf staat te springen op een knotsgek springkussen of je kijkt naar een heleboel spelende kinderen: je krijgt energie van de producten van Springkussenverhuur Utrecht. Dat is voor ons sportiviteit. Sportiviteit staat ook voor samenspelen. Iedereen is welkom om te springen, beuken, vliegen en spelen!


Met veiligheid bedoelen we uiteraard dat we er alles aan doen om jou een zorgeloos evenement te geven. We verhuren alleen producten van topkwaliteit en binnen onze razendsnelle service zien we erop toe dat alles veilig verloopt. Je ontvangt een uitgebreide handleiding en instructievideo om je springkussen of luchtkussen veilig op te zetten, gebruiken en af te bouwen. Of je kiest voor onze op- en afbouwservice, inclusief transport, waarmee je alle zorgen wegneemt!


En uiteindelijk leidt bovenstaande ertoe dat er op ieder gezicht een glimlacht tevoorschijn komt. Dat is de ultieme fun-factor van Springkussenverhuur Utrecht!


Bekijk dus vooral ons aanbod aan topproducten om jouw feestje naar een hoger niveau te tillen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!