Voetbalattracties

Ben jij de koning van het voetbal? En zoek je een te gekke voetbalattractie om jouw kinderfeestje, sportdag of voetbalevenement compleet te maken? Dan heeft Springkussenverhuur Utrecht alles in huis wat jij nodig hebt. Iedereen in de regio Utrecht én daarbuiten huurt bij Springkussenverhuur Utrecht de tofste voetbalattracties en voetbalspellen!

Alle voetbalattracties

Gatendoel groen

Gatendoel groen

Afmetingen DxBxH
4x3x3,5
Aantal gebruikers
1
1 dag
53,72
excl. BTW
1 dag
65,00
incl. BTW
Sportboarding

Sportboarding

Afmetingen DxBxH
18,0x9,0x2,5
Aantal gebruikers
14
1 dag
115,70
excl. BTW
1 dag
140,00
incl. BTW
Stormbaan Soccertrack

Stormbaan Soccertrack

Afmetingen DxBxH
17,0x3,60x6,00
Aantal gebruikers
2
1 dag
231,40
excl. BTW
1 dag
279,99
incl. BTW

Voetbalattracties: van stormbaan tot gatendoel

Op deze pagina vind je ons huidige aanbod aan voetbalattracties. Dit varieert van onze Soccer Track, een gigantische stormbaan van veertig (!) meter lang, of een sportboarding (ook geschikt voor andere sporten) tot een gatendoel. Om jouw favoriete voetbalattractie veilig op te zetten en te gebruiken, is het zaak voldoende ruimte beschikbaar te hebben. Voor een grote stormbaan kan dit wellicht een uitdaging zijn, al is er vast ergens een voetbalveld beschikbaar! Daarmee snijden we direct het tweede punt van aandacht aan: de ondergrond. Bij voetbalactiviteiten is het in de regel fijn om op gras te spelen en dat komt goed uit, want dat vinden onze springkussens, stormbanen en voetbalattracties ook de fijnste plek om te staan. Zorg hoe dan ook voor een zachte ondergrond. Bij de productomschrijving van alle kussens van Springkussenverhuur Utrecht vind je informatie over de benodigde vrije ruimte, evenals – indien van toepassing – het maximaal aantal gebruikers dat tegelijkertijd het item veilig kan gebruiken.

Je huurt jouw voetbalattractie inclusief blower. Deze elektrische ventilatoren zorgen ervoor dat je kussen in seconden tot hooguit enkele minuten is opgeblazen én opgeblazen blijft. Met bijgeleverde zandzakken veranker je het product, zodat het ook tegen een klein beetje wind bestand is. Mocht je geen stroompunt in de buurt van de blowers hebben, kun je één van onze haspels huren. We hebben haspels van vijftien en vijftig meter lang. Zorg ervoor dat je de haspel volledig uitrolt bij gebruik.

 

Sportiviteit, veiligheid & fun

Sportiviteit, veiligheid en fun staan centraal bij de activiteiten van Springkussenverhuur Utrecht. We hechten er veel waarde aan dat we met onze producten een heleboel kinderen – en soms ook jongeren en volwassenen – in beweging brengen. Om dit op een veilige manier te laten verlopen, verhuren we alleen springkussens, stormbanen, luchtkussens en andersoortige materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast sturen we je een handleiding en instructievideo toe, zodra jij een item geboekt hebt. Hiermee kun je zelf jouw product opzetten, afbouwen en veilig gebruiken. Je haalt jouw product tevens op, op ons hoofdkantoor, en levert het daar ook weer af na afloop van je evenement. Wil je dat professionals jouw voetbalattractie brengen, op- en afbouwen, en weer ophalen? Maak dan gebruik van onze op- en afbouwservice, inclusief transport! En zodra we aan alle voorwaarden hierboven hebben voldaan, rest er nog één ding: springen, rennen, klauteren, vliegen en schieten op de voetbalattractie! Die fun-factor maakt ons werk het allerleukst!