Kinderspelen set

1 dag  95,04
excl. BTW
1 dag 115,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
8x1,4,x2 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 tot 8
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Gewicht Gewicht
68 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Transport 1 persoon
Ja
Product classificatie
Klein
Zelf afhalen mogelijk
Ja

Omschrijving

Maar liefst 4 verschillende leuke spelletjes krijg je met de Kinderspelen-set. Mikken, werpen en slaan, alles kan met de Kinderspelen. De verschillende attracties zijn ideaal om in te zetten tijdens sportdagen en schoolfestiviteiten. Hiermee bezorg je alle kinderen een coole dag!

Gewoon voor de lol of maak er een competitie van met deze 4 spellen kan je alle kanten op. Speel met 4, 8 of nog meer persoenen en voeg bovendien een gave eyecatcher toe aan ieder evenement.  

Praktische informatie

  • Geschikt voor buiten en binnen
  • Makkelijk neer te zetten met 1 persoon
  • Inclusief handleiding, ballen en knuppel
  • Geleverd met blower 1100 Watt
  • Inclusief 4 verschillende spellen

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw. 

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Een beoordeling toevoegen