Buikschuifbaan Eend huren

Aantal:

165,29

1 dag 

excl. BTW

200,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Buikschuifbaan Eend huren
>
  • Buikschuifbaan Eend huren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
13,5x3,8x3,7 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Gewicht Gewicht
80 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Transport 1 persoon
Ja
Product classificatie
middel
Zelf afhalen mogelijk
Ja

Omschrijving

Buikschuifbaan Eend huren in Utrecht - Springkussenverhuur Utrecht

Met deze super gave buikschuifbaan haal je een fantastische activiteit in huis voor jouw evenement. Deze eend ziet er door zijn duikbril op toe dat je een goede aanloop neemt om vervolgens een verkoelende buikschuiver te maken. Plezier is met deze buikschuifbaan een garantie voor jong en oud. Lukt het jou om in een keer het het bad te halen of maak heb je meerdere schuivers nodig om je hoofd koel te krijgen? Naast dat dit gewoon super leuk is om te doen haal je met dit product ook een ware eye cather in huis. Met een activiteit als deze weet je zeker dat kinderen, ouders, leraren of wie dan ook jouw evenement nooit meer zouden vergeten. 

Praktische informatie

  • Geschikt voor buiten 
  • Makkelijk neer te zetten met 1 persoon
  • Exclusief water en tuinslangen, zeep 
  • Geleverd met blower 1100 Watt
  • Geleverd met verankeringsmateriaal 

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Een beoordeling toevoegen