Wat zijn leuke activiteiten voor een familiedag?

dinsdag 3 januari 2023

Wat zijn leuke activiteiten voor een familiedag?

Organiseer je binnenkort een familiedag, maar twijfel je over welke activiteit(en) je wilt gaan doen met de familie? Dan hebben wij leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet die jullie gezamenlijk kunnen gaan doen. Lees het blog door en kies de activiteit(en) uit die het beste aansluiten op jullie familie om er een leuke dag van te maken.

Actieve activiteiten

Zijn jullie een beetje een sportieve familie en houden jullie wel van een uitdaging? Dan zijn sportieve activiteiten voor tijdens de familiedag een leuk idee om gezamenlijk te doen. Zitten er een paar goede voetballers in de familie? Dan is het leuk om een voetbalwedstrijd te houden in de sportboarding of test hoeveel ballen je raak kan schieten in de gatengoal. Zijn jullie niet zo van de voetbal, maar kunnen jullie wel snel rennen en goed klimmen en klauteren? Dan zijn stormbanen een leuke en sportieve activiteit om een wedstrijd onderling te houden en te kijken wie als eerste het einde van de stormbaan bereikt.

 

Gezelschapsspellen voor met de hele familie

Zijn jullie niet zo sportief, maar houden jullie er wel van om iets in teamverband te doen? Dan kunnen jullie ook gezamenlijk diverse gezelschapsspellen spelen. Zo kunnen jullie elkaar afschieten met de archery tag of speel samen Jenga XL of Vier op een rij XL. Je kan natuurlijk ook altijd van huis uit spellen meenemen en die gezamenlijk spelen.

 

Feestelijke afsluiting van de dag

Wil jullie na de sportieve activiteiten of na de gezelschapsspellen de dag nog feestelijk afsluiten? Dan kan je nog een klein feestje bij iemand thuis bouwen door een partytent in de tuin te zetten en gezellig samen te eten en te drinken en de dag te bespreken. Mochten jullie verder van elkaar vandaan wonen of de dag wat luxer willen afsluiten. Dan kunnen jullie er natuurlijk ook voor kiezen om uiteten te gaan in de buurt van waar de activiteiten hebben plaats gevonden.

 

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht