Skytube oranje 6m

1 dag  24,79
excl. BTW
1 dag 30,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,45 x 0,45 x 6 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
onbeperkt
Stroombehoefte Stroombehoefte
950 W
Gewicht Gewicht
5 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Product classificatie
Klein

Omschrijving

Skytube oranje 6 meter huren in Utrecht - Springkussenverhuur Utrecht

Deze oranje skytube is een enorme blikvanger voor uw evenement. Met deze skytube is uw evenement verzekerd van aandacht en een indrukwekkende eerste indruk!

De onderkant is voorzien van klitteband, zodat de skytube eenvoudig aangebracht kan worden op de blower. Daarnaast uiteraard ook weer makkelijk verwijderd worden. De bovenkant is voorzien van een verstevigingsband, waardoor de levensduur van de skytube enorm verlengd wordt.

Praktische informatie

  • Standaard geleverd inclusief blower
  • Geschikt buiten of binnen in bijvoorbeeld een sporthal
  • Makkelijk te bevestigen en op te bergen

Bekijk hier alle springkussens en attracties van Springkussenverhuur Utrecht

De skytube ligt opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om de machine zelf op te halen en na afloop van het evenement weer terug af te leveren. We nemen je graag alle moeite uit handen, door de machine te bezorgen, op te halen en eventueel te bedienen. Neem voor die laatste optie vooral contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw. 

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Springkussenverhuur Utrecht is jou partner voor het huren van een springkussen en attracties in o.a. Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Zeist.

 

Een beoordeling toevoegen