Opblaasbaar scherm met beamer

1 dag  33,06
excl. BTW
1 dag 40,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,61 x 2,11 x 2,44 m

Omschrijving

Opblaasbaar scherm met beamer  huren in Utrecht - Springkussenverhuur Utrecht

Deze zomer met je vrienden naar het EK kijken? Huur een opblaasbaar scherm met beamer en luchtblazer voor de ultieme beleving in je eigen tuin. Het beeldscherm is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten op iedere box voor het geluid . Zo kun je in de tuin de wedstrijden van het Nederlandselftal volgen samen met je buren of vriendengroep. Kijk voor een compleet voetbalfeest ook zeker naar het samengestelde pakket. Met onze klapstoelen, statafels, geluidsintalattie en springkussen ben je in 1 keer klaar voor elke wedstrijd en profiteer je ook nog is van een leuke korting. Niet het hele pakket nodig omdat je zelf al een goede box hebt. kijk dan bij de aanbevolen producten om dit EK met je vrienden naar de titel te schreeuwen.    

Het scherm en andere producten staan opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om het zelf op te halen en na afloop van het evenement weer terug af te leveren. We nemen je graag alle moeite uit handen, door de spullen te bezorgen, op te halen en  eventueel op- en af te bouwen. Neem voor die laatste optie vooral contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier alle springkussens en attracties van Springkussenverhuur Utrecht

Verankering met spanbanden of zandzakken

Haringen worden standaard door ons meegeleverd bij huren van spring/luchtkussens. Wanneer een springkussen op een ondergrond komt die staan waar het niet mogelijk is om een grondpen in de grond te slaan, zal het toestel verankert moeten worden d.m.v. een gelijk effectieve methode. Dit kan zijn aan een hek, boom, lantaarnpaal o.i.d. middels spanbanden of zand/waterzakken. Het springkussen dient zodanig te worden verankerd, dat daarmee ten minste 160 kg tegengewicht wordt gegeven. Deze zand- of waterzakken zijn bij ons te huur voor € 2,50 per zak. Per springkussenrol heeft u 8 zandzakken nodig. Wanneer het springkussen verankerd is aan een mobiele zaak, zoals voertuigen of aanhangwagen zullen deze voertuigen ook onder constante toezicht worden gehouden.

Hulp bij begeleiding van de attracties? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's je zorgen uit handen! Met een op- en afbouwdienst plannen we voorafgaande aan je evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met je opnemen om de wensen te bespreken.

Wil je liever je gehele feestje of evenement uit handen geven? Geen probleem! Samen met enthousiaste, professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl voor de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport en begeleiding!

Springkussenverhuur Utrecht is jou partner voor het huren van een springkussen en attracties in o.a. Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Zeist.

Extra Productopties

1 dag 8,68

excl. BTW

1 dag 10,50

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 43,39

excl. BTW

1 dag 52,50

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren

Een beoordeling toevoegen