Geluidsinstallatie

49,59

1 dag 

excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Geluidsinstallatie
>
  • Geluidsinstallatie
  • Geluidsinstallatie
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
15 inch m
Gewicht Gewicht
20 kg
Product classificatie
Klein

Omschrijving

De Ibiza Sound HYBRID15VHF-BT is de een gebruiksvriendelijke box waarmee je rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet via de bluetooth functie muziek kan streamen! Hierdoor is hij super geschikt voor feestjes, op de sportclub of in de woonkamer. Door de handige trolley kun je hem gemakkelijk meenemen naar ieder gewenste locatie.  

Ibiza Sound HYBRID15VHF-BT mobiele
bluetooth luidspreker box 1400WIbiza Sound HYBRID15VHF-BT mobiele
bluetooth luidspreker box 1400W

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Een beoordeling toevoegen