Klapstoelen

Aantal:

0,91

1 dag 

excl. BTW

1,10

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,42x0,8 m
Opmerkingen
Het stevige metalen frame zorgt voor stabiliteit en de zitting.

Omschrijving

Klaar? Zitten maar! Of je nu een spannend potje Stoelendans wil organiseren of simpelweg op zoek bent naar handige klapstoelen om op te zetten: bij Springkussenverhuur Utrecht ben je aan het juiste adres. 

Praktische informatie 

  • Je huurt de klapstoelen a €1,10 per stuk. Het maakt hiervoor niet uit hoeveel stoelen je tegelijkertijd wil huren, al zit er een maximum aan van 45 stoelen (mits beschikbaar). 

De klapstoelen liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om de stoelen zelf op te halen en na afloop van het evenement weer terug af te leveren. We nemen je graag alle moeite uit handen, door de stoelen af te leveren en op te halen. Neem voor die laatste optie vooral contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. 

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig?Al genoeg te doen op de grote dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's je zorgen uit handen! Met een op- en afbouwdienst plannen we voorafgaande aan je evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met je opnemen om de wensen te bespreken. 

Wil je liever uw gehele evenement uit handen geven?Geen probleem! Samen met enthousiaste, professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport en begeleiding! 

Een beoordeling toevoegen