Sportkussens

Toffe voetbalspellen, een grote sportboarding, levensgroot darten of misschien wel een groot, opblaasbaar volleybalveld. Springkussenverhuur Utrecht wil jouw actieve feestje of evenement onvergetelijk maken en daarom verhuren we allerlei sportkussens. 

Alle sportkussens

Gatendoel groen

Gatendoel groen

Afmetingen DxBxH
4x3x3,5
Aantal gebruikers
1
1 dag
53,72
excl. BTW
1 dag
65,00
incl. BTW
Kinderspelen set

Kinderspelen set

Afmetingen DxBxH
8x1,4,x2
Aantal gebruikers
4 tot 8
1 dag
95,04
excl. BTW
1 dag
115,00
incl. BTW
Sportboarding

Sportboarding

Afmetingen DxBxH
18,0x9,0x2,5
Aantal gebruikers
14
1 dag
115,70
excl. BTW
1 dag
140,00
incl. BTW
Piratenklimtoren

Piratenklimtoren

Afmetingen DxBxH
7,0x7,0x7,0
Aantal gebruikers
8
1 dag
123,97
excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

Aantal gebruikers
8
1 dag
140,50
excl. BTW
1 dag
170,01
incl. BTW

Sportkussens: voor ieder wat wils

Springkussens, stormbanen en luchtkussens zijn perfect om een evenement iets extra’s te geven. Een wow-factor. Met de sportkussens van Springkussenverhuur Utrecht bereik je precies dat en voeg je er ook nog eens een spelelement aan toe. Dit type luchtkussens combineert namelijk het plezier van een springkussen met het sportieve karakter van jouw favoriete sporten en spellen! Bekijk vooral ook de categorie Sport- & spelmateriaal, daar kun je onder andere het materiaal huren voor een spannend potje bubbelvoetbal of Archery Tag.

Zodra je het sportkussen hebt gevonden dat past bij jouw evenement, is het zaak de voorwaarden te creëren om er een topfeest van te maken. Allereerst is het zaak dat je voldoende ruimte hebt om je product veilig op te bouwen en te gebruiken. Voor een sportboarding of stormbaan heb je logischerwijs meer ruimte nodig dan voor een gatendoel. Om je te helpen in het bepalen of je voldoende ruimte hebt, vind je bij de productomschrijving van al onze producten informatie over de benodigde vrije ruimte. Ook vind je er – indien dit van toepassing is – informatie over het maximaal aantal gebruikers. We adviseren in alle gevallen dat je jouw springkussen of sportkussen op een zachte ondergrond, zoals een grasveld, neerzet.

De items van Springkussenverhuur Utrecht huur je inclusief blowers. Dit zijn elektrische ventilatoren, waarmee je de kussens opblaast en opgeblazen houdt. Ook ontvang je zandzakken, welke je kunt verankeren aan het sportkussen. Deze zorgen ervoor dat het sportkussen geen kant op kan. Mocht je geen stroompunt in de buurt van de blowers hebben, kun je één van onze haspels huren. We hebben haspels van vijftien en vijftig meter lang. Zorg ervoor dat je de haspel volledig uitrolt bij gebruik.

 

Sportiviteit, veiligheid & fun

Bij Springkussenverhuur Utrecht staan sportiviteit, veiligheid en fun centraal binnen onze dienstverlening. We vinden het fantastisch dat we middels onze producten een heleboel kinderen – en soms ook jongeren en volwassenen – lekker actief laten zijn. Sportiviteit staat volgens ons ook voor eerlijk samenspelen. Dit betekent dat eenieder die wil, mee mag springen of spelen. En dat er met respect voor de producten én elkaar wordt omgegaan met onze springkussens, stormbanen en luchtkussens. Wij zorgen er in dit geheel voor dat de veiligheid zo goed als mogelijk wordt gewaarborgd. Dit doen we door jou alleen producten van de hoogste kwaliteit te verhuren. Bovendien ontvang je een handleiding en instructievideo, nadat je een item hebt geboekt. Hiermee kun je zelf, op een veilige manier, je item op- en afbouwen en gebruiken. Jouw sportkussen haal je op ons hoofdkantoor in Baarn op. Daar lever je het na afloop van je evenement ook weer af. Wil je jezelf alle moeite besparen, kies dan voor onze op- en afbouwservice, inclusief transport. Als al het bovenstaande op orde is, is het tijd om plezier te hebben. Fun! Dat maakt ons werk iedere dag weer de moeite waard!