6-kamp pakket

225,62

van 

excl. BTW
1 dag  190,00
excl. BTW
1 dag 229,90
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
40
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
geen
Transportmaat Transportmaat
12 m3 m

Omschrijving

Het 6-kamp pakket, spelletjes die iedereen we is heeft gespeeld maar toch nog leuk blijven. Natuurlijk mag dit niet ontbreken tijdens een sportdag op school of op de BSO. In dit pakket zitten 6 super leuke spelletjes die je tegen elkaar kunt spelen maar ook als groep kunt doen. Leuk voor elk evenement. Klassieke spellen waar jonge kinderen altijd veel plezier aan beleven en oudere nostalgischse gedachtes bij zouden krijgen.   

Standaard inbegrepen bij het 6-kamp pakket:

  • Vliegend tapijt 
  • Funslangen 
  • Skilat lopen
  • Zaklopen 
  • Tic tac toe stormbaan
  • Touwtrekken  

Optioneel

  • Begeleiding. Dit is niet verplicht, maar raden we vanwege de veiligheid van gebruikers wel aan. Begeleiding is altijd op aanvraag.
  • Upgrade naar 7, 8 of 12-kamp mogelijk

Zelf regelen of full service?

Alle materialen liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om het zelf op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. De producten huur je inclusief alles materialen die er bij horen als spijkers, ballen e.d. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het gehele pakket van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 14,46

excl. BTW

1 dag 17,50

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,2x1,15x0,82
Aantal gebruikers 1 tegen 1 / 2 tegen 2 / 3 tegen 3

1 dag 14,46

excl. BTW

1 dag 17,50

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 33 stokken, elk 0,9
Aantal gebruikers 1 tegen 1 / 2 tegen 2 / 3 tegen 3

1 dag 14,46

excl. BTW

1 dag 17,50

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 58 blokken, elk 0,25x0,075x0,065
Aantal gebruikers 1 tegen 1 / 2 tegen 2 / 3 tegen 3

1 dag 17,77

excl. BTW

1 dag 21,50

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 3 x 0,5 x 0,5
Aantal gebruikers 4 per slang
Een beoordeling toevoegen