XL-Spellen pakket

Aantal:

263,35

van 

excl. BTW

185,00

1 dag 

excl. BTW

223,85

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

Producteigenschappen

 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
makkelijk zelf op en af te bouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1100 W
Transportmaat Transportmaat
12 m3 m

Omschrijving

Het XL-spellen pakket , spelletjes die iedereen we is heeft gespeeld maar toch nog leuker zijn in de XL versie. Super leuk voor verschillende dagen zoals; familieweekend, een sportdag een kinderfeestjes of een teamuitje. In dit pakket zitten 5 super leuke XL-spellen die bij elk evenement goed zullen bevallen. Klassieke spellen waar kinderen maar ook volwassenen altijd veel plezier aan zullen beleven.  

Standaard inbegrepen bij het Oud-Hollandse spellen pakket:

  • Twister XL 
  • 4 op een rij XL 
  • Mikado XL 
  • Jenga XL 
  • Boter kaas & eieren XXL 

Optioneel

  • Begeleiding. Dit is niet verplicht, maar raden we vanwege de veiligheid van gebruikers wel aan. Begeleiding is altijd op aanvraag.
  • Upgrade naar Ultiem Kinderfeestje XL

Zelf regelen of full service?

Alle materialen liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om het zelf op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. De producten huur je inclusief alles materialen die er bij horen als spijkers, ballen e.d. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het gehele pakket van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

1 dag 74,38

excl. BTW

1 dag 90,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 12,40

excl. BTW

1 dag 15,00

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,3 x 0,2 x 0,27
Aantal gebruikers onbeperkt
Een beoordeling toevoegen