Twister XL

1 dag  24,79
excl. BTW
1 dag 30,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5x5x0,1 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
max 15 personen
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Gewicht Gewicht
10 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Transport 1 persoon
Ja
Product classificatie
Klein
Zelf afhalen mogelijk
Ja

Omschrijving

Twister, wie kent het niet? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuk als je het met nog meer mensen kunt spelen. Met dit gigantische twisterbord van 5M breed en 5M wordt her gegarandeerd lachen. Wie houd het ‘t  langste vol om alle opdrachten van de draaischijf te volbrengen?

De activiteit zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten en is bovendien superleuk in combinatie met onze andere XL spellen.

Praktische informatie

  • Geschikt voor buiten en binnen.
  • Makkelijk neer te zetten
  • Inclusief handleiding en trasportzak
  • Geleverd met kleuren rad

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Een beoordeling toevoegen