Springkussenverhuur Utrecht

Springkussenverhuur Utrecht is gespecialiseerd in de verhuur van hoge kwaliteit springkussens en partymateriaal en bezorgd ook in Utrecht


Als snelst groeiende stad van Nederland is Utrecht het centrum van gezelligheid in Nederland. Op zo’n plek voelen wij ons als een vis in het water! Bij Springkussenverhuur Utrecht hebben we het namelijk onze missie gemaakt jouw feestje, sportdag, evenement of buurtbarbecue naar een hoger plan te tillen.Hoe we dat doen? Onze naam verraadt het al een klein beetje: we verhuren springkussens! Gelukkig voor jou houdt het daar niet bij op, want je bent bij ons ook aan het juiste adres voor stormbanen, luchtkussens, opblaasbare sportattracties gave sport- en spelmaterialen, zoals bubbelvoetbal en Archery Tag.


We nodigen je graag uit om ons brede assortiment te bekijken. Mogen wij je helpen jouw evenement onvergetelijk te maken? Oh, voor we het vergeten: om jezelf volledig te ontlasten kun je gebruikmaken van onze transportservice, eventueel inclusief op- en afbouw!


De springkussens kunnen worden opgehaald op het adres: Zuidereind 5, 3741 LG Baarn