Springkussenverhuur de BiltSpringkussen huren De Bilt - Springkussenverhuur De BiltAls inwoner van De Bilt weet je als eerste in Nederland of het buiten lekker genoeg is voor een feestje. En als dat het geval is, zijn wij graag van de partij! Bij Springkussenverhuur Utrecht hebben we er namelijk ons werk van gemaakt om ieder feestje of evenement een flink stukje leuker te maken.


Dat doen we via de verhuur onze – de naam verraadt het al – springkussens!  

Je bent bij ons echter ook aan het juiste adres van grote stormbanen, opblaasbare sportattracties (zoals een gatendoel en sportboarding), klimtorens en sport- en spelmaterialen. Bekijk dus vooral ons brede assortiment om te zien wat wij voor jou in petto hebben. Oh, goed nieuws: als inwoner van De Bilt kun je gebruikmaken van onze transportservice, eventueel met op- en afbouw erbij!Ophaal Locatie:
Springkussenverhuur Utrecht
Zuidereind 5 
3741 LG Baarn

Alleen geopend op Afspraak


Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Springkussenverhuur Utrecht is jou partner voor het huren van een springkussen en attracties in o.a. Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Zeist.Een kleine greep uit ons assortiment: