Springkussenverhuur Houten

Springkussen huren in Houten - Springkussenverhuur Houten


Sinds de oudheid leven er mensen op de plek waar nu Houten ligt. Ook de Romeinen hebben er gewoond, blijkt uit opgravingen. Of ze toen ook al springkussens hadden betwijfelen we, maar het bewijst dat Houten al millennia lang bruist. En wij zien het als onze taak om de plaats nóg iets bruisender te maken!


Hoe we dat doen bij Springkussenverhuur Utrecht? Nou, onze naam verraadt het al een beetje! We verhuren springkussens, maar ook stormbanen, opblaasbare sportattracties – zoals een gatendoel en sportboarding – en sport- en spelmaterialen. Je kunt bij ons zelfs een popcornkraam en suikerspinmachine huren, om jouw evenement, feestje, sportdag of barbecue extra smaak te geven.


Bekijk dus vooral ons ruime assortiment en wie weet tot snel! Oh, goed nieuws: in Houten kun je gebruikmaken van de transportservice van Springkussenverhuur Utrecht, eventueel inclusief op- en afbouw!


Ophaal Locatie:
Springkussenverhuur Utrecht
Zuidereind 5 
3741 LG Baarn

Alleen geopend op Afspraak


Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Springkussenverhuur Utrecht is jou partner voor het huren van een springkussen en attracties in o.a. Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Zeist.Een kleine greep uit ons assortiment: