Een springkussen huren? Bekijk onze beste keuzes!

woensdag 18 augustus 2021

Is jouw kleintje binnenkort (weer) een jaartje ouder? Dan wil jij dit natuurlijk groots vieren en dat snappen wij! Kinderen houden van springen, spelen en hun fantasie tot leven brengen. Niks brengt een fantasie meer tot leven dan een springkussen in het favoriete thema van je kleintje. Is jouw kleine dol op de jungle, stoere piraten of de onderwaterwereld? Dan hebben wij van springkussenverhuur Amersfoort absoluut het perfecte springkussen voor jouw kindje in huis. Nog nooit was de fantasiewereld zo echt.

 

Haal de jungle naar Nederland!

Slinger samen met de apen aan de lianen, spring op de nek van een giraffe en vlieg samen met de papegaaien door de jungle. Zweten de kinderen nu door de warme jungletemperaturen of door het wilde springen en glijden van de glijbaan? Bekijk onze jungle kussens ! Ook hebben we een jungle springkussen met dak te huur, zodat de kindere ook tijdens een tropische regenbui kunnen doorspringen.

jungle mini springkussen

 

Voetbal feestje

Is jouw kind nou helemaal fan van voetballen en alles wat met voetballen te maken heeft bekijk hier dan onze voetbal stormbaan van wel 17m. Of wilt je kind nu echt aan de bal een spel doen. Haal dan het leuke Gaten Goal Groen. Hier kan je met een voetbal in de gaten proberen te schieten om de meeste punten te scoren. 

gatendoel voetbal

 

 

Neem een kijkje in de onderwaterwereld

Hier is het water nooit te koud en zijn er geen enge vissen die je achtervolgen. In plaats daarvan zijn er alleen maar vrolijke dolfijnen, dansende octopussen, grappige haaien en de kleurrijkste vissen die je ooit gezien hebt. Zwem door de mooiste onderwater natuur, race samen met een schildpad en maak salto’s samen met de zeepaardjes. Zullen we eindelijk ontdekken of dat de zeemeerminnen bestaan? Haal de onderwaterwereld naar je eigen achtertuin.

seaworld springkussen

 

Verover de zeven zeeën als piraat

Gaat jouw zoon of dochter liever het gevecht aan op het water? Dan is onze piraten klimtoren leuker. Klim via de klimwand in de hoge mast en overzie de zee. Zie jij een andere boot varen? Kijk dan eerst goed of het een vriend of vijand is. Is het een vijand? Steek het kanon aan, roep alle andere piraten en laat de vijand weten dat dit jouw gebied is. Natuurlijk kunnen we de wapens ook achterwegen laten en kunnen we dit uitvechten met een paar goede woorden of wedstrijdje salto’s maken.

klimtoren piraten 

Springkussen huren?

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht