Iemand binnenkort jarig? Vier het zo!

woensdag 18 augustus 2021

Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en wil je dit in thema gaan vieren? Of is er juist één van je ouders jarig?

Dan hebben wij een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet!

 

circus springkussen  

 

Circus feestje

Hoe leuk is het om je eigen circus springkussen in je tuin te hebben. De kids kunnen heel de dag hun energie kwijt en lol maken op het circus springkussen. Het springkussen is overdekt dus geen zorgen om het weer en er is een glijbaan! De kinderen kunnen helemaal los gaan en genieten van heerlijke popcorn met deze popcornmachine

 

klimtoren piraten

Piraten festijn

Heb jij een stoere zoon die het liefst de hele dag een piraat is? Dan is een piraten springkussen als klimtoren de ideale activiteit tijdens het feestje! Vind jouw kind dit thema nou helemaal niet leuk, geen probleem! Wij hebben verschillende springkussens te huur, dus voor ieder wat wils!

 

jungle springkussen

Spring in de jungle

Is jouw kind gek op de jungle en dieren. Dan is deze jungle springkussen voor jouw kind. We hebben zelfs een jungle springkussen die overdekt is. Spring de hele dag samen met je favoriete dieren. Hebben de kinderen zin in een heerlijke suikerspin? Dan hebben wij een suikerspinmachine beschikbaar. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar als onze lucht en- springkussens? Bekijk dan ons gelegen assortiment en neem gerust contact met ons op als je nog vragen of opmerkingen hebt.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht