Iemand binnenkort jarig? Vier het zo!

woensdag 18 augustus 2021

Is jouw dochter of zoon binnenkort jarig en wil je dit in thema gaan vieren? Of is er juist één van je ouders jarig? Zo kan je een van onze springkussens huren, stormbanen of spellen. Bekijk hieronder onze ideeën en laat je inspireren!

Voetbal feestje

Is jouw kind helemaal weg van voetballen en alles wat met voetballen te maken heeft? Bekijk dan nu onze stoere voetbal stormbaan. Deze stormbaan is helemaal in het thema van voetbal en is wel 17m lang! Loopt je kind nou liever ook met een voetbal aan de voet? Neem dan een kijkje bij ons luchtkussen Gatendoel waar de kids punten kunnen scoren door in bepaalde gaten te schieten. Liever gewoon een partijtje? Dan hebben wij speciaal voor die sportievelingen een sportboarding

voetbal stormbaan van 17m

Piraten festijn

Heb jij een stoere zoon die het liefst de hele dag een piraat is. Dan is de piraten klimtoren de ideale activiteit tijdens het feestje! Naast dat het een springkussen is kunnen de kinderen hier ook in klimmen en klouteren. Hoe leuk is dat! De kids kunnen alle energie kwijt op dit piraten springkussen. Vind jouw kind deze thema’s nou helemaal niet leuk, geen probleem! Wij hebben verschillende springkussens te huur, dus voor ieder wat wils!

 

Spring in de Jungle

Is jouw kind nou helemaal gek op dieren en de jungle dan hebben wij speciaal voor hem/haar een jungle springkussen. Naast dit jungle springkussen hebben wij nog een variant, maar dan met dak! Hiermee hoef je geen rekening te houden met het onzekere weer en kunnen de kids zelfs tijdens regen hun energie kwijt op het jungle springkussen met dak!  

springkussen Jungle met dak

Meer informatie

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht