Hoe organiseer je een geslaagde familiedag?

dinsdag 29 november 2022

Hoe organiseer je een geslaagde familiedag?

Wonen jullie als familie allemaal erg ver van elkaar vandaan of hebben jullie een goede band samen? Dan is het leuk om eens in het jaar een familiedag te organiseren en allemaal bij elkaar te komen. In dit blog lees je hoe je een geslaagde familiedag kan organiseren. Zijn jullie als familie sportief of spelen jullie liever spelletjes met elkaar? Hieronder lees je onze tips voor het organiseren van een geslaagde familiedag.

Sportieve middag

Zijn jullie als familie erg sportief? Dan is het leuk om gezamenlijk sportieve activiteiten te doen tijdens de familiedag. Wij, van Springkussenverhuur Utrecht hebben diverse sportieve activiteiten in ons assortiment. Om de jonge kinderen te vermaken tijdens deze dag kunt u een van onze springkussens huren, zoals het jungle springkussen of het springkussen onderwater. Voor de volwassenen in de familie die houden van een uitdaging is het leuk om over een stormbaan te rennen, te klimmen en te klauteren en er een wedstrijdje van te maken. Wie is er sneller jouw vader, jouw tante of toch jouw neefje?

Spelletjes middag 

Zijn jullie allemaal niet heel sportief, maar houden jullie juist van spelletjes? Dan zetten wij diverse leuke spelletjes voor u op een rij die u gezamenlijk kan spelen. Speel Vier op een rij XL in teams van twee of 1 tegen 1. De meeste spellen zijn niet voor de hele familie en daarom raden wij aan om en om een van de spelletjes te spelen. Leuke spelletjes om tijdens een familiedag te spelen zijn Twister XXL en Jenga XL. Voor de mannen en vrouwen uit de familie die houden van voetbal kunnen gezamenlijk ook voetballen met een gatengoal

Feestelijk afsluiten

Om deze familiedag feestelijk af te sluiten kunnen jullie natuurlijk met zijn alle uiteten, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bij iemand thuis een hapje te eten. Is het lekker weer of heeft u liever niet de hele familie in de woonkamer staan? Zet dan een partytent in de tuin. Bestel gezamenlijk eten of kook gezellig samen. Mocht het wat fris zijn buiten, dan kunt u een heater in de partytent zetten om te zorgen dat iedereen warm blijft. Jullie kunnen nog tot laat in de nacht doorkletsen over deze leuke dag.

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht