Franchisenemer worden

FRANCHISELOCATIES GEZOCHT!

“Wil jij maandelijks een gemiddelde bruto omzet van € 2500,- tot € 15.000,- boeken? Wil jij beschikken over eenvoudig te verhuren artikelen waarbij kwaliteit en snel leveren de prioriteit hebben? Geen zorgen te hoeven maken over de marketing? Word dan enthousiaste franchiser bij van Springkussenverhuur Nederland!”


Met ons bewezen concept kan je vanaf het moment van start direct aan de slag en wij zorgen voor jouw klanten! Onderstaand in het kort hoe het werkt en ben je geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de diverse mogelijkheden.


In het kort; hoe werkt het

Elke onderneming heeft zijn eigen verhuurproducten. Deze producten zijn terug te vinden op de website welke de franchiser inleent bij Springkussenverhuur Nederland. Door online promotie en mond tot mond reclame zullen potentiële klanten met jouw ondernem ing in contact komen. Wij maken hiervoor gebruik van kwalitatieve & kwalitatieve marketingstrategien, zoals bijvoorbeeld SEO, SEA, Linkbuilding op landelijk en regionaal niveau.

Klanten kunnen via de website, e-mail of telefoon hun verhuurwensen opgeven en bestellingen plaatsen. Na akkoord kunnen de producten geleverd of opgehaald worden. Elke klant heeft na huurdatum conform voorwaarden de verplichtingde producten weer in te leveren. Betalingen worden drie dagen vooraf aan de huurdatum per bank voldaan of bij het afhalen/bezorgen per pin of contant afgerekend.Locaties dienen te beschikken over een eigen (basis)pakket voor de verhuur. Dit kan in overleg worden bepaald en kunnen eventueel ook eigen producten aan worden toegevoegd.De ondernemer bepaalt in samenspraak met zijn of haar contactpersoon van Springkussenverhuur Nederland het uiteindelijk te tonen pakket op de website evenals de bijbehorende prijzen. Zo kan het dus voorkomen dat pakketten en prijzen (afhankelijk van bijvoorbeeld mogelijkheden, wensen en concurrentie, enz. ) verschillen per regio.Eventueel is het ook mogelijk om gebruik te maken van de inzet van extra luchtkussens en attracties via het netwerk van collega-filialen. Middels een onderling afgesproken inleenkorting per verhuring blijft het zeer interessant voor de lokale ondernemer ook verhuringen te leveren buiten zijn of haar eigen (basis)pakket.Kernwaarden

Ons succes is afhankelijk van de door ons opgestelde kernwaarden:

 Verhuur van kwalitatief hoogwaardige artikelen

 Breed aanbod van diverse producten

 Kwalitatieve & kwantitatieve marketing

 Scherpe prijzen

 Ondernemerschap

 Flexibiliteit

 Loyaliteit

 Openheid

 Klantvriendelijk en behulpzaam personeelVoordelen van Franchising bij Springkussenverhuur Nederland

Grote kans dat je eerder hebt overwogen zelf een eigen onderneming te starten of al ondernemer bent. Graag leggen wij jou de voordelen uit van franchising via Springkussenverhuur Nederland.


Franchiseformules combineren het beste uit twee werelden. De inzet van jou als zelfstandige ondernemer wordt gecombineerd met de professionele aansturing en marketing van een bedrijf als Springkussenverhuur Nederland.


 Zowel juridisch als economisch ben je als franchisenemer zelfstandig

 Elke franchiser krijgt professionele begeleiding bij de start van de onderneming, eventuele valkuilen en financiële tegenvallers kunnen hierdoor worden beperkt

 Jij als franchisenemer krijgt toegang tot veel kennis en ervaring van Springkussenverhuur Nederland en krijgt permanente begeleiding op diverse gebieden zoals verkooptechnieken en administratie

 Je gaat aan de slag met een bestaande succesformule waardoor je gelijk kunt beginnen en direct ervaringen kan uitwisselen met andere franchisers

 Alle middelen en website worden in huisstijl aangeleverd, je hoeft zelf niets te laten ontwerpen

 Jij als franchisenemer maakt gebruik van een voordelige inkoopprijs doordat er centraal wordt ingekocht.

 Je maakt veel minder kosten om te starten met deze franchise dan wanneer je zelf een eigen onderneming start

 Je hebt het voordeel dat alle online marketing voor je wordt uitgevoerd

 Ervaren productmanagers staan tot je beschikking voor je klaar om je te ondersteunen met vraag en aanbod.

 Inhuur van extra materiaal bij grotere orders tegen aantrekkelijke tarieven

 Beschikking tot centrale reparatiedienst welke op afspraak beschikbaar is.

 Online direct je administratie aanleveren en beschikking tot diverse informatiedocumenten.

 Extra mogelijkheden tot marketingkanalen zoals Huren.nl, Google en Social Media

 Betalingsmogelijkheden op locatie middels Pin & creditcard middels aansluiting via adyen of eigen bankomgeving.

 Uitbesteden van administratie, loonadministratie en jaarrekeningen via aangesloten partners

 Financieringsbemiddeling middels crowdfunding voor zowel instap-franchisefee als eventuele investering in materiaal e.d.

 Uitgebreid Franchisehandboek met diverse tips & tricks. Tevens telefonische vraagbank en WhatsApp ondersteuning.

 Gebruik beeldmerk Springkussenverhuur Nederland/ REGIO en bestaand reclame drukwerk voor flyers, advertenties etc.BEN JE GEÏNTERESSEERD? MELD JE AAN!
Neem contact met ons op, en ontvang binnen enkele weken reeds je eerste orders!
TELEFOON: 085 800 0421
E-MAIL: INFO@SPRINGKUSSENVERHUUR-NEDERLAND.NL