De beste sport en spelmaterialen voor een sportmiddag

woensdag 18 augustus 2021

Het organiseren van een sportmiddag is niet zo gemakkelijk. Er zijn veel zaken waaraan gedacht moet worden om het de sportievelingen zo leuk mogelijk te maken. De juiste spellen en activiteiten zijn erg belangrijk, maar ook voorzieningen zoals genoeg eten –en drinken, sanitaire mogelijkheden et cetera…. zijn cruciaal. De meest geschikt, en misschien wel beste, sport en spelmaterialen hebben wij op een rijtje gezet! Lees snel verder om te ontdekken welke dit zijn.

 

 

Bubble voetbal

bubble voetbal

Tijdens een sportmiddag is diversiteit gewenst en bubble voetbal is iets wat maar weinig mensen zullen kennen. Het is voetbal, maar dan anders! Men trekt een ‘bubble’ aan waardoor alleen de benen kunnen bewegen en het lastig wordt goed zicht te behouden op de bal. Maak het jezelf moeilijk en kijk of jij je tegenstanders kan verslaan.

 

Stormbaan met soccer track

stormbaan voetbal

De klapper van een sportmiddag is vaak toch wel de stormbaan. En wij hebben er niet zomaar eentje maar…..de soccer stormbaan! Deze stormbaan bevat diverse obstakels waarbij gedoken, gekropen, geklommen en gerend zal moeten worden. Ga de uitdaging aan en kijk wie er het snelste aan de overkant van de stormbaan is.

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een springkussen bij Springkussenverhuur Utrecht dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht