De beste sport en spelmaterialen voor een sportmiddag

woensdag 18 augustus 2021

Het organiseren van een sportmiddag is niet zo gemakkelijk. Er zijn veel zaken waaraan gedacht moet worden om het de sportievelingen zo leuk mogelijk te maken. De juiste spellen en activiteiten zijn erg belangrijk, maar ook voorzieningen zoals genoeg eten –en drinken, sanitaire mogelijkheden et cetera…. zijn cruciaal. De meest geschikte en misschien wel beste, sport en spelmaterialen hebben wij op een rijtje gezet! Lees snel verder om te ontdekken welke dit zijn.

 

Bubbel voetbal

Tijdens een sportmiddag is diversiteit gewenst en bubbel voetbal is iets wat maar weinig mensen zullen kennen. Het is voetbal, maar dan anders! Men trekt een ‘bubble’ aan waardoor alleen de benen kunnen bewegen en het lastig wordt goed zicht te behouden op de bal. Maak het jezelf moeilijk en kijk of jij je tegenstanders kan verslaan.

bubble voetbal

 

Stormbaan met soccer track

De klapper van een sportmiddag is vaak toch wel de stormbaan. En wij hebben er niet zomaar eentje maar…..de stormbaan voetbal ! Deze stormbaan bevat diverse obstakels waarbij gedoken, gekropen, geklommen en gerend zal moeten worden. Ga de uitdaging aan en kijk wie er het snelste aan de overkant van de stormbaan is.

stormbaan voetbal

Archery tag

Archery Tag is een mix van paintball en boogschieten. Gelukkig is het een stuk minder pijnlijk dan paintball en veel veiliger dan boogschieten, want de pijlen zijn gemaakt van rubber en hebben een grote, stompe punt. Het is de bedoeling om elkaar af te schieten met de pijlen. Wie blijft er als laatste over? Of je kunt mikken op zelfbedachte targets, om te zien wie het scherpst schiet. Dit is een leuke activiteit die je nog niet vaak ziet op een sportdag. 

Archery Tag

 

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben of graag advies willen over het huren van een springkussen bij Springkussenverhuur Amersfoort dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht