Basketbal set

1 dag  24,79
excl. BTW
1 dag 30,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0,74x0,74x2-3,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
Vanaf 2 personen
 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
Nee
Gewicht Gewicht
5 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)
Opmerkingen
Inklapbaar

Omschrijving

Basketbal set huren in Utrecht - Springkussenverhuur Utrecht

Een leuke verstelbare basket, ideaal voor kinderen in de basisschool leeftijd. De voet is te verzwaren met zand of water en de hele installatie is gemakkelijk te verplaatsen door de wieltjes die eronder zitten. Basket is verstelbaar in hoogte vanaf ca. 200 cm tot ca. 305 cm. Voor binnen- en buitengebruik.

De Basketbal Set Compleet bestaat uit

• PE voet kan afmeting ca. 108 x 74 x 17 cm, dient gevuld te worden met water
• eenvoudige verrijdbaarheid onder bepaalde hoek d.m.v. stevige ingebouwde wieltjes
• zeshoekig PE bord met boven en onder afgeronde hoeken, afmeting ca. 105 x 70 x 3 cm
• 2x baskets
• 1x basketbal

Bekijk hier alle springkussens en attracties van Springkussenverhuur Utrecht

Zelf regelen of full service?

Alle materialen liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het spel op te halen en weer af te leveren maar het transport laten doen behoord ook tot de opties.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Springkussenverhuur Utrecht is jou partner voor het huren van een springkussen en attracties in o.a. Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Zeist.

Een beoordeling toevoegen