Kinderfeestje pakket

Aantal:

326,45

van 

excl. BTW

289,26

1 dag 

excl. BTW

350,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Kinderfeestje pakket discountoverlay
>
  • Kinderfeestje pakket
<

Producteigenschappen

 Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
3 x 1100 Watt
Transportmaat Transportmaat
12 m3 m

Omschrijving

Er zijn weinig dingen zó leuk in een kinderleven als het vieren van je kinderfeestje. Je krijgt een heleboel cadeautjes en bovenal maak je plezier met je beste vriendjes en vriendinnetjes. Maar: hoe zorg je dat jouw kinderfeestje er écht uitspringt? Bij ons ben je aan het juiste adres! Je krijgt een hele dag de beschikking over een gave piratenklimtoren – opblaasbaar, zodat je zacht landt indien je naar beneden valt! – en 8 bubbelvoetballen. Bovendien kun je kiezen tussen een popcornmachine op kar of een suikerspinmachine, om je feestje compleet te maken!

Standaard inbegrepen bij Pakket: Ultiem Kinderfeestje

  • Piratenklimtoren
  • Bubbelvoetbal (x8)
  • Popcornmachine op kar OF suikerspinmachine

Optioneel

  • Begeleiding. Dit is niet verplicht, maar raden we vanwege de veiligheid van gebruikers wel aan. Begeleiding is altijd op aanvraag.
  • Upgrade naar Ultiem Kinderfeestje XL

Zelf regelen of full service?

Alle springkussens liggen opgeslagen op ons hoofdkantoor in Baarn. Het is mogelijk om zelf het springkussen op te halen en weer af te leveren. Dit geldt ook voor de op- en afbouw. Het springkussen huur je inclusief blower en zekeringsmateriaal. Je stemt er bij een boeking mee in dat je de op- en afbouwinstructies volledig volgt, zodat het materiaal veilig gebruikt wordt.

Uiteraard nemen wij graag de bezorging, het ophalen en eventueel de op- en afbouw van het springkussen van je over! Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is toe te zien op de veiligheid tijdens jouw evenement én genieten van dit superleuke springkussen! Kijk vooral hier voor alle informatie over bezorging, op- en afbouw.

Hulp bij begeleiding van de attracties nodig? Al genoeg te doen op de dag? Met de optie 'Op-/en afbouw inclusief begeiding' nemen onze collega's jullie zorgen uit handen! Met een op- en afbouw dienst plannen we voorafgaande uw evenement de werkzaamheden in. Daarnaast bieden onze collega's begeleiding (supervisie) tijdens het gebruik van de attractie. Bij het selecteren van deze optie tijdens je reservering zullen we contact met jullie opnemen om de wensen te bespreken.

Wilt u liever uw gehele evenement uit handen geven? Geen probleem. Samen met enthousiaste en professionele begeleiders organiseren we een sportieve activiteitendag voor kinderen, met weldoordachte programma's. Kijk eens op www.sportivun.nl naar de mogelijkheden. Dit is inclusief op- en afbouw, transport, begeleiding en meer. 

Extra Productopties

169,42

1 dag

excl. BTW

205,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

0,00

1 dag

excl. BTW

0,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

413,22

1 dag

excl. BTW

500,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

10,74

1 dag

excl. BTW

13,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

8,68

1 dag

excl. BTW

10,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

6,61

1 dag

excl. BTW

8,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

123,97

1 dag

excl. BTW

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen