Buitenspeeldag

woensdag 8 juni 2022

Buitenspeeldag Utrecht duurt nog maar een paar dagen! Tijdens een buitenspeeldag moet er natuurlijk genoeg te doen zijn en moeten de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Bij Springkussenverhuur Utrecht kan je terecht voor het huren van leuke spellen en te gekke luchtkussens. Daarnaast kan je de kinderen ook vermaak bieden door het huren van een springkussen met een leuk thema. Als jij ze een uitdaging wilt bieden dan is een stormbaan ideaal. Hiermee kunnen ze kijken of ze elk obstakel kunnen overwinnen en wie er het snelste bij de finish is. Wij wensen je alvast heel veel speelplezier!

Springkussen

Buiten spelen is hartstikke gezond voor kinderen. Naast het voetballen, tikkertje spelen en belletjes trek doen is het ook wel is leuk om iets anders te doen dan anders. Neem bijvoorbeeld een springkussen. De kinderen kunnen tijdens deze buitenspeeldag lekker springen met elkaar. Naast alle andere activiteiten. Voor de wat kleinere kinderen in de buurt verhuren wij ook mini springkussens of een springkussens met een dak. Zo kunnen ook de kinderen zich in de regen vermaken op het springkussen.

Stormbanen

Woon je in een hele sportieve buurt en kunnen jullie wel een beetje klimmen en klauteren? Dan is het huren van een stormbaan ook erg leuk voor de Buitenspeeldag. De stormbaan die wij verhuren heeft een voetbal thema, dus erg leuk voor de jongens en mannen van de buurt. De stormbaan is 17 meter lang en bestaat uit verschillende obstakels. Klim en klauter over de stormbaan en kijk wie er als eerste het einde van de stormbaan heeft bereikt.

Sport en spel materialen

Naast alle bovenstaande voorbeelden is het houden van een spelletjes middag ook leuk om te doen met alle buurt kindjes. Houden jullie van voetbal? Huur dan een gatengoal. Dit is een opblaasbaar doel met een afgebeelde keeper. Scoor in een van de gaten en kijk hoveel punten jij kan scoren. Wil je met meerder tegelijk kunnen voetballen? Dan kan je ook bubbel bal doen. Je zit dan allemaal in een plastic bal en gaat een potje voetballen. Door de bubbel bal kan je tegen elkaar aanduwen zonder dat je suer hard valt. 

Wij hopen dat u inspiratie heeft kunnen opdoen voor de Buitenspeeldag.

Meer informatie

Heb je na het lezen van dit blog nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht