Stormbaan met glijbanen Huren

Bij Springkussenverhuur Utrecht ben je aan het juiste adres voor springkussens, luchtkussens, voetbalattracties én stormbanen, in allerlei soorten en maten. Er zijn weinig dingen zo spectaculair als strijden tegen een vriend, vriendin, buurtgenoot, familielid of klasgenootje op een grote stormbaan van tientallen meters lang. En daarom doen we er een schepje bovenop! Klauter vier, vijf of zelfs zes meter de hoogte in en roetsj naar beneden over de glijbaan van de stormbaan.

Stormbaan Soccertrack
Afmetingen DxBxH
17,0x3,60x6,00
Aantal gebruikers
2
1 dag
219,01
excl. BTW
1 dag
265,00
incl. BTW


Stormbaan met glijbaan huren: maak je evenement compleet!

Of je nu een grote buurtbarbecue organiseert, een sportdag of een familiefeest: een springkussen geeft jouw evenement nét die extra glans. Kun je nagaan als je er een gigantische stormbaan neerzet! Wij verhuren stormbanen met glijbanen aan iedereen in de regio Utrecht én daarbuiten.

Een springkussen of stormbaan opzetten is geen hogere wiskunde, maar er is wel een aantal zaken waar je goed op moet letten. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt en idealiter je product op een zachte ondergrond plaatst. Bij de productomschrijvingen van al onze producten vind je de minimaal benodigde ruimte om jouw springkussen of stormbaan (met glijbaan) veilig op te kunnen zetten en te kunnen gebruiken.

Om deze kolossale stormbanen werkende te krijgen en houden, heb je een stroompunt nodig en zogeheten blowers. Blowers zijn elektrische ventilatoren, die ervoor zorgen dat jouw stormbaan met glijbaan opgeblazen blijft. Dat is wel zo fijn! Daarnaast hebben ze de springkussens binnen enkele minuten opgeblazen. Blowers zitten standaard bij de huur inbegrepen. Mocht er in de buurt van je evenement geen stroompunt aanwezig zijn? Kies dan voor een van onze haspels als extra service. Je kunt een haspel van vijftien of vijftig meter huren. Belangrijk: rol de haspels volledig uit bij gebruik. Je ontvangt ook zandzakken bij jouw stormbaan. Deze veranker je aan het springkussen, zodat het op de grond blijft staan.

 

Sportiviteit, veiligheid & fun

Bij Springkussenverhuur Utrecht staan sportiviteit, veiligheid en fun centraal binnen onze dienstverlening. We vinden het fantastisch dat we middels onze producten een heleboel kinderen – en soms ook jongeren en volwassenen – lekker actief laten zijn. Sportiviteit staat volgens ons ook voor eerlijk samenspelen. Dit betekent dat eenieder die wil, mee mag springen of spelen. En dat er met respect voor de producten én elkaar wordt omgegaan met onze springkussens, stormbanen en luchtkussens. Wij zorgen er in dit geheel voor dat de veiligheid zo goed als mogelijk wordt gewaarborgd. Dit doen we door jou alleen producten van topkwaliteit te verhuren. Bovendien ontvang je een handleiding en instructievideo, nadat je een item hebt geboekt. Hiermee kun je zelf, op een veilige manier, je item op- en afbouwen en gebruiken. Jouw stormbaan met glijbaan haal je op ons hoofdkantoor in Baarn op. Daar lever je het na afloop van je evenement ook weer af. Wil je jezelf alle moeite besparen, kies dan voor onze op- en afbouwservice, inclusief transport. Als al het bovenstaande op orde is, is het tijd om plezier te hebben. Fun! Dat maakt ons werk iedere dag weer de moeite waard!